SPORT [email protected]!Oferte v2.0 APK for Android download

ludo hind mod apk

Cu aplicatia Mobila SPORT [email protected]!Oferte putem avea direct pe telefon sau tableta, in cel mai simplu mod, cele

Cu aplicatia Mobila SPORT [email protected]!Oferte putem avea direct pe telefon sau tableta, in cel mai simplu mod, cele mai recente informatii si stiri din fotbal, cupe, competitii nationale sau Europene, informatii la zi de la Campionatele de Fotbal, meciuri, clasamente, rugby, handbal, volei, tenis, atp, raliuri auto moto, formula 1, ponturi sportive, box, gimnastica, ciclism, natatie, patinaj artistic, sah, squash, escalada, sporturi de iarna si alte informatii de presa din actualitatea sportiva nationala sau internatinala.
SPORT [email protected]!Oferte: Aplicatie mobila gratuita, simpla, usor de utilizat, care ne ofera stiri din sport de ultima ora din surse certificate.
In aplicatie regasim de asemenea programul tuturor meciurilor de fotbal/.
Aplicatia face un transfer redus de date mobile sau wifi pe telefon sau tableta(inclusiv pentru afisarea stirilor
sportive detaliate) pentru a ne tine la zi cu tot ce se intampla in sport, analizand cele mai bune surse de stiri din sport din Romania, Italia sau Spania.
Pentru simplitate, toate informatiile detaliate sunt afisate doar in aplicatie, fara linkuri externe in alte aplicatii browser.
Ca si surse certificate de stiri sport retinem: GSP Romania, FANATIK, SPORT.ro, PROSPORT Romania, EUROSPORT,
HOTNEWS Sport, DOLCE Sport, GANDUL Sport, MEDIAFAX Sport, REALITATEA Tv Sport, LIGA2.ro, InSPORT, CICLISM.ro, PONTURI SPORTIVE.net, DIGI Sport, Gazzetta dello Sport Italia, SUPERDEPORTE Diario SPORT Spania, etc. In orice moment, ca utilizator al aplicatiei, poti propune si alte canale sau ziare de stiri sportive. In urma centralizarii propunerilor acestea se pot adauga celor existente deja in aplicatia mobila. Cu cat suntem mai multi, cu atat calitatea informatiilor sportive disponibile in aplicatie va creste!
Aplicatia SPORT [email protected]!oferte ne tine la curent cu ce se intampla la CM Fotbal, de asemenea ne ofera noutati si rezultate ale echipelor de fotbal din liga 1 sau din liga 2 din Romania si nu numai. Retinem astfel: Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu,
Rapid Bucuresti, CFR Cluj, Vaslui, Concordia Chiajna, Craiova, Pandurii, Brasov, Poli sau Otelul si multe alte echipe de fotbal romanesti, din Europa sau din lume.
Asa cum am promis, la fiecare 20mii de descarcari ale aplicatiei mobile SPORT [email protected]!Oferte din Google Play voi planta un POM! Cu certitudine! In acest mod putem sa contribuim direct cu totii si la plantarea unui pom! Daca fiecare dintre noi facem un gest, in curand, unui pom sadit cu ajutorul dvs voi alatura altul, va creste o livada sau o padure!
Opinia utilizatorilor conteaza, asa ca nu mai sta pe ganduri si trimite-mi direct din aplicatie feedback-ul, propunerile tale de fluxuri de stiri sportive pe care sa le includem sau noi functionalitati care sa le avem in aplicatie! Nu in ultimul rand, nu uita sa dai ‘Share’ aplicatiei si cu alti prieteni pentru a ne bucura cat mai multi de SPORT [email protected]!Oferte – Aplicatia mobila prin care luam pulsul competitiilor sportive din Romania si de peste tot din lume! Multumesc!
Nota! Marcile, siglele precum si alte materiale mentionate sunt proprietatea respectivelor companii.

Download APK(1.8MB)

This article comes from the Internet and does not representludo gamePosition, please indicate the source for reprinting:https://www.yz90989.com/5593/sport-email-protectedoferte-v2-0-apk-for-android-download/

ludo ludo mod apk