MGL Sport Instructie v1.2.0 APK for Android download

ludo hind mod apk

Media Gestuurd Leren (MGL) helpt je om op een vernieuwende manier met jouw sport bezig te zijn. In de App veeg je in een

Media Gestuurd Leren (MGL) helpt je om op een vernieuwende manier met jouw sport bezig te zijn. In de App veeg je in een paar tellen door honderden instructiefilmpjes.
MGL is bedoeld voor docenten LO, leerlingen, studenten, opleiders, trainers, kortom voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in sport.
Jongeren kunnen door de voorbeelden hun eigen sportniveau verbeteren. Om te leren coachen is MGL een effectief hulpmiddel. Docenten en opleiders gebruiken MGL onder andere om leerlingen een perfect voorbeeld te laten zien.
Deze App bevat filmpjes waarin sporters van hoog niveau sporttechnieken voordoen. Sportprofessionals, studenten en docenten van de ALO Groningen, spelers van (jong)oranje en Nederlands Kampioenen hebben zich voor jou ingezet.
De voorbeeldfilmpjes kun je gratis bekijken. Tegen betaling is het is mogelijk om de filmpjes te downloaden op jouw mobiele apparaat. Ook is het mogelijk te leren van instructiefilmpjes.

Download APK(10.1MB)

This article comes from the Internet and does not representludo gamePosition, please indicate the source for reprinting:https://www.yz90989.com/5094/mgl-sport-instructie-v1-2-0-apk-for-android-download/

ludo ludo mod apk