Sport Vlaanderen v8.3.0 APK for Android download

ludo hind mod apk

De APP van Sport Vlaanderen is een initiatief van het agentschap Sport Vlaanderen, in samenwerking met de erkende Vlaams

De APP van Sport Vlaanderen is een initiatief van het agentschap Sport Vlaanderen, in samenwerking met de erkende Vlaamse sportfederaties en de gemeentelijke sportdiensten/sportraden.
Alle sportclubs (± 25.000) en sportinfrastructuren (20.000) in Vlaanderen in meer dan 1.000 sporttakken/disciplines zijn terug te vinden in 1 unieke gids van het Vlaamse sportlandschap.
Zoek je een voetbal-, basketbal-, volleybal-, tennis-, zwem-, badminton- of andere sportclub in jouw regio en wil je hun ligging en contactinformatie bekijken op een interactieve kaart?
Zoek je alle zwembaden of tennisvelden in jouw regio?
Zoek je het adres van de sporthal, het zwembad of het watersportcentrum waar je dit weekend moet basketballen, handballen, zwemmen of windsurfen?
Heb je ooit bij de Vlaamse Trainersschool een kwalificatie behaald ?
Op al die vragen – en nog veel meer – geeft de app van de Sportdatabank Vlaanderen je snel het antwoord.
Functionaliteit:
* Lijsten van sportclubs of sportaccommodaties die overeenkomen met je zoekcriteria
* Routenavigatie van de huidige locatie naar het adres van de sportclub of sportinfrastructuur
* Contact opnemen (telefoon, website, e-mail) met de sportclub of sportaccommodatie
* Opzoeken van al je kwalificaties die je behaalde bij de Vlaamse Trainersschool
Heb je toch nog ontbrekende of foutieve info gevonden? Ga dan naar de website https://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/vind-een-sportorganisatie/ ofhttps://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/vind-je-sportplaats/ en meld de foutieve gegevens. De gegevens worden zo spoedig mogelijk aangepast.
Heb je andere vragen? Contacteer ons via [email protected]

Download APK(35.7MB)

This article comes from the Internet and does not representludo gamePosition, please indicate the source for reprinting:https://www.yz90989.com/4189/sport-vlaanderen-v8-3-0-apk-for-android-download/

ludo ludo mod apk